De helt rigtige accessoires til efterårsgarderoben

Sommeren er ovre, og vi går de koldere måneder i møde. Snart er det efterår, og det betyder, at der er en række ting, der skal findes frem i eller skal købes til garderoben. Bikinien og sommershortsene skal væk, og i stedet skal de lange bukser og overgangsjakken findes frem. Dog er det ikke kun tøjet, der er vigtigt, når det kommer til den perfekte efterårsgarderobe. Accessories spiller også en stor rolle, hvis man vil se moderigtig og godt ud hen over efteråret. Hvis du læser videre, vil du finde et par tips til, hvilke accessories din garderobe skal indeholde her til efteråret.

Smykker er en sikker vinder

Uanset hvilken tid på året det er, er der én ting, der aldrig slår fejl eller går af mode, og det er smykker. Smykker er utroligt gode til at sætte prikken over i’et på et outfit, og du kan næsten ikke få for mange af dem på, så længe du formår at matche dem rigtigt.

Der er mange forskellige smykker at vælge imellem, og der er derfor noget for enhver. Hvis du ikke er så meget til sådan noget som øreringe, halskæder, armbånd og ringe, kan du forsøge dig med et ur. Dette er både praktisk og pænt at se på, og det føles ikke som et rigtigt smykke. Der findes mange forskellige modeller, når det kommer til ure. Et DW-ur er et af dem, der aldrig slår fejl.

Glem ikke tørklædet og hatten

Det er ikke kun smykker, der kan være med til at skabe det perfekte outfit. Til efteråret er sådan noget som tørklæder og hatte også en helt essentiel del af garderoben. Det er særligt blevet populært med de lidt franskinspirerede små tørklæder om halsen. Hvis du ikke er så meget til tørklæder og hatte, kan du også tage et bælte på eller tilføje en lækker taske. Du kan også altid kombinere det hele, hvis det er det, du har lyst til – det er dig og din stil, der bestemmer.