Der er så mange muligheder med tapet

Jeg kan huske, at min farmor fortalte om, hvordan hun beklædte de gamle og slidte skabe i hendes og min farfars første køkken med tapetrester. Det var en tjenestebolig, og derfor havde de ikke så mange muligheder for at ændre på, hvordan indretningen var, og de kunne heller ikke renovere køkkenet. Men med få midler kan man ændre rigtig meget selv, som de fleste dog vælger at gøre med maling.

Jeg lod mig inspirere

For mig var det dog ikke gamle køkkenskabe, men det indbyggede skab, der er i min soveværelse. Det er godt indrettet, men det indre er ikke for kønt længere. Derfor har jeg besluttet mig for at gå i min farmors fodspor og pifte det op med tapet i stedet. Ikke noget ensfarvet, men noget med et mønster, der kan ses selv inde bagerst, og som vil gøre mig i godt humør, når jeg åbner lågerne.

Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle finde noget fototapet, der ville kunne bruges til formålet. Her er nettet min ven, for det er generelt der, jeg finder alle de materialer, som jeg skal bruge, når jeg kaster mig ud i et kreativt projekt hjemme. Jeg fandt det helt rigtige tapet på en hjemmeside, og så skulle jeg bare i gang.

Det ser helt perfekt ud

Jeg fik tømt skabet og gjort væggene klar, og det viste sig, at det er ret nemt at sætte tapet op. Så ved jeg det, og jeg er ikke nervøs for at gøre forsøget på rigtige vægge. Derfor fik det hele en tur. Både indervæggene, hylderne og indersiden af lågerne.

Det ser helt fantastisk ud, og det giver – sammen med de lamper, jeg har fået sat op inde i skabet – et helt nyt liv til et ellers kedeligt og gammelt skab. Jeg er i hvert fald ikke færdig med tapet.