Det gælder om at blive set

Der er gode og mindre gode måder at gøre opmærksom på sig selv på. Som virksomhedsejer gælder det bestemt om at blive set og hørt, for det skaber opmærksomhed omkring din virksomhed, og det er det, der giver kunder i den sidste ende. Det er dit navn og dit produkt, der skal ud til hele lokalområdet eller endnu længere, alt efter, hvad du sælger.

Det skal også se godt ud

For mig er der ikke noget værre end reklamemateriale i en dårlig kvalitet. Pixelerede billeder eller kedelige farver. Et tryk, der er sløret. Den slags ødelægger så meget mere, end det gavner, så når det kommer til tryksager, så vælger jeg altid de bedste på markedet, der samtidig er konkurrencedygtige, når det kommer til prisen.

Vi har fået trykt alt fra beachflag til post-its det samme sted, og vi har været så tilfredse med alt, vi har fået herfra. For os er de det eneste sted at få lavet tryksager. Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde, og samtidig ved vi, at der altid er hurtig levering. Det er endda også muligt at få en ekstra hurtig levering, hvsi det er nødvendigt, og det er det jo indimellem, men også her leverer de hver eneste gang.

Vores beachflags blæser i vinden

Det har været en rigtig god investering. De er som skabt til det danske vejr, og de er samtidig trykt i en kvalitet, der kan tåle selv samme vejr. De blegner ikke, de blæser ikke væk, og er det nødvendigt, kan de sagtens bruges indendørs også. En genial opfindelse, som vi er rigtig glade for.

De skaber god opmærksomhed på os, og så er vi tilbage til det, som det hele handler om: Fokus på virksomheden. For med alt fra beachflag til post-its så kommer dit navn ud til rigtig mange potentielle kunder.