Fremtidens bøger

Der var engang, hvor min drøm var at have mit helt eget bibliotek. Et rum, der var indrettet kun til bøger, hvor jeg kunne trække mig tilbage og læse og slappe af. Men det er de færreste, der har så meget plads, at der er mulighed for at have et stort værelse bare til bøger og bløde stole. Jeg har i hvert fald ikke pladsen til den slags, men nu bøgerne er blevet elektroniske, er det egentlig ikke noget problem. Nu er mit bibliotek stort og hele tiden ved hånden.

De bløde møbler er stuen

Jeg sidder i sofaen eller i en god lænestol i stuen i stedet. Med benene oppe og varmt at drikke i nærheden. Så bruger jeg min telefon eller min tablet, som nu er blevet mit bibliotek. Som ligger godt i hånden, og hvor der er plads til alle bøger i hele verden. Alt det, jeg gerne vil læse, finder jeg på den, og den fylder jo ingenting. På sigt tror jeg ikke, jeg skal have bogreoler, men jeg skal bare finde ud af, hvad der skal være i stedet.

En anden fordel er, at det også er de bøger og de forfattere, jeg ikke kendte, jeg nu lærer at kende. Jeg vælger lidt forskelligt ud og læser et kapitel, og jeg har fundet mange gode nye krimier, efter jeg er kommet online. Det er fra at bruge forretningen på Rådhuspladsen til at bruge politikenbooks online, og jeg er glædeligt overrasket over, alt det nye jeg er begyndt at læse.

Det kan varmt anbefales

Jeg er i hvert fald overbevist, e-bøger er det nye sort, og jeg er vild med dem. Det er nemt, der er aldrig udsolgt, og du kan altid finde lige den bog, du gerne vil læse. Det er også rigtig nemt at finde genrer eller forfattere, så det går ret hurtigt med at komme i gang med en god bog