Frisk frugt til min arbejdsplads

Har du nogensinde savnet firmafrugt i din virksomhed?

Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, så står du i en situation, som jeg gjorde for noget tid siden. Jeg gik ofte og manglede en lille sund snack i min hverdag, hvor jeg sidder på et kontor og arbejder. Der var dog ingen frugtordning, og det gjorde måske sommetider, at jeg tyede til nogle mere usunde alternativer. Jeg er bestemt ikke helse-freak, men jeg vil gerne spise relativt sundt, og så er det selvfølgelig bedre at spise frugt end chips på arbejdspladsen. 

Jeg talte med mine chefer om mine behov, og de gik med på at prøve med en ordning for at se, hvor mange der ville spise frugten. Vi lavede en aftale med Frugtkompagniet, som leverer frugt i det omfang, man ønsker det. Man kan dermed selv styre, hvor meget og hvor lidt, og hvor ofte det skal leveres til døren. Jeg tør godt sige, at vores frugtordning nok aldrig bliver afskaffet igen, for det har så sandelig været en stor succes på vores arbejdsplads. 

Først og fremmest er frugten virkelig lækker og af høj kvalitet. Den er altid frisk, hvilket selvfølgelig lokker folk til at spise et stykke eller to. Derudover er priserne fornuftige på frugten, og det er bestemt ikke en dyr løsning. Det er også en måde at sikre noget sundhed på arbejdspladsen, og det er et signal at sende om, at man gerne vil gøre noget godt for de ansatte. Der er altså ingen tvivl om, at det passer perfekt ind i sundhedsbølgen. 

Er du kræsen, hvad angår frugt, så fortvivl ej heller på det område. Der er nemlig gode muligheder for at vælge de typer, man bedst kan lide. Er man kørt død i æblerne, kan man selvfølgelig bare skifte, så man prøver lidt forskelligt.