Friskt, elegant og tilberedt med kærlighed

Jeg har for lang tid siden meldt mig under fanerne blandt de største kritikere af cateringfirmaer, og jeg har været meget hård ved mange af de firmaer, som er på det danske marked. Men jeg måtte i lørdags krybe til korset og indrømme, at maden var noget af det bedste, jeg har fået i mange år. Det cateringfirma, som leverede maden, var fra første skridt meget professionelle, og alle – fra den som tilberedte maden til dem, som kom og leverede maden – var topprofessionelle, og de brænder for deres fag.

Mad i sæson

Vi fik mad, som var tilberedt af råvarer, som var i sæson, og dem, der kom med det, var meget vidende om de råvarer, der var brugt, og hvad, der var af allergener ved maden.

Der var så rigelig mængder af lækker mad fra http://danmark-catering.dk/, og der var også så stor en tilfredshed hos alle gæsterne, at jeg personligt aldrig har oplevet noget lignende, når vi snakker catering.

Til den pris havde jeg slet ikke forventet at få mad i den kvalitet og heller ikke i de mængder og med den service. Alt sammen noget, som er meget anderledes end de andre cateringfirmaer, som jeg har spist hos i mit liv.

En nydelse for ganen

Jeg så mange af de andre gæster, der som jeg tog enten visitkort eller fik navnet på firmaet, for det var med sikkerhed dem, som skulle levere maden til deres arrangementer, som de skal holde i den kommende tid.

Jeg bliver 50 til næste år, og der skal jeg bruge mad til mine gæster. Nu ved jeg med sikkerhed, hvem der skal levere maden, for ingen andre cateringfirmaer, som jeg har hverken hørt om eller spist hos, kan levere mad i den kaliber og slet ikke til den pris.

Så hvis der er nogen, som står og mangler maden til deres kommende fest, så spørg, og du skal få navnet på det, som jeg kalder catering de luxe.