Gode råd til at komme helskindet igennem vinteren

Vinteren er en kold og mørk tid på året. I Danmark er der er ikke mange lyse timer i løbet af en dag, og dette påvirker mange negativt. Faktisk får flere og flere danskere depressionslignende symptomer, og vinterdepression er efterhånden en udpræget sygdom.

 

Uanset om du er blandt dem, der ligefrem får vinterdepression, eller om du blot synes, at vinteren er lang og kedelig, kan du læse med her på siden og få gode råd til, hvordan du kommer helskindet igennem den. På denne måde er du helt klar til at tage imod vinteren med åbne arme.

 

Rejs til udlandet og få sol samt varme

Den nemmeste måde at gøre vintermånederne kortere på er ved at rejse mod varmere himmelstrøg. Det fantastiske ved rejser er nemlig, at man får glæde af dem i lang tid. Først og fremmest ser man frem til rejsen, så snart den er booket. Herefter får man unikke minder på selve rejsen, som man efterfølgende kan se tilbage på. Det er altså en længerevarende glæde, der er forbundet med rejser til udlandet.

 

For at få mest muligt ud af ferien, bør feriedestinationen have masser af varme og sol. Du kan f.eks. rejse til Toscana i Italien, der byder på temperaturer mellem 7 og 16 grader om vinteren. Det er betydeligt mere end i Danmark og giver et godt afbræk fra vinteren. Lej gården Agriturismo Toscana og få en autentisk smag på Italien.

 

 

Udnyt naturen udenfor med gåture

Rent psykologisk får man det bedre, hvis man tilbringer tid udenfor i naturen. Det er videnskabeligt bevist, at blot 15 minutters gang udenfor påvirker ens hjerne positivt. Derfor gælder det om at trække i vintertøjet og gå nogle ture, selvom det er koldt. Ved at gå ture udenfor udnytter man samtidig de få timer af døgnet, hvor der er sollys – og dette er ligeledes godt for helbreddet og humøret.