Helt fantastisk fra start til slut

Når jeg hører fra andre, at en restaurant bare er den bedste og alt bare er helt perfekt, så bliver jeg nogle gange lidt skeptisk, men jeg er bestemt villig til at prøve det af og se, om det passer eller ej. Nogle gange er det en god oplevelse, andre gange er det knap så godt. Jeg har dog for nyligt haft en aften ude, hvor det hele rent faktisk var perfekt. Der skal ellers meget til at imponere mig, men det blev jeg her. Af både mad, drikke, de ansatte og omgivelserne. Den perfekte aften ude.

God beliggenhed er et godt sted at starte

Som de fleste andre, så bevæger jeg mig helst ind mod byen og ikke væk fra den, når jeg skal ud at spise. Der er ikke meget sjov ved at tage væk, eller i så fald skal det være noget helt særligt. Så jeg er altid på udkig efter gode oplevelser, der også har en god beliggenhed. Det sidste er der mange af i en by som Århus, så der skal mere til end bare det.

Denne aften havnede vi i Ceres gamle bryggeri, som nu er blevet til et spændende spisested med lige så spændende øl på menuen. Jeg kunne i hvert fald se, at maden så spændende ud, med det, der kom ud til andre borde, da vi kom ind. Jeg var i hvert fald fristet af rigtig meget fra den menu, så det var bare om at få bestilt.

Hos et personale, der ikke kun kunne menukortet til fingerspidserne, men som også havde styr på, hvilke øl, der ville stå perfekt til de forskellige retter. Det er bare det, en tjener skal kunne, og samtidig sikre, at køkkenet får hurtig besked om det hele, så maden kan komme lige så hurtigt.

Kokkene var også fantastiske

Ja de kunne så også, må jeg sige. Smukke anretninger af lækker og meget velsmagende mad, og det her er uden tvivl den bedste restaurant århus. Hverken mere eller mindre. Skønne omgivelser, som jeg kunne nyde i godt selskab, o jeg ved, det ikke er sidste gang, jeg har spist her. Jeg har for eksempel allerede en reservation til onsdag i næste uge, for jeg kan ikke vente på at prøve noget nyt fra deres menu.

Jeg kan kun anbefale den oplevelse, det er, at spise her. Fantastiske retter og en spændende menu i det mest utrolige omgivelser.