Læs om babyudstyr på dk-kids.dk

Hvis du er nybagt mor eller far, er du udmærket klar over, at selv om man troede, man havde styr på alt inden fødslen hvad angik udstyr til baby – så er der alligevel dukket et væld af overraskelser og uforudsete problematikker op. Det er ganske enkelt helt uundgåeligt, at man får brug for at henlægge noget af sin baby-shopping til efter nogle uger efter fødslen, for der vil altid være noget, man har glemt, overset, eller slet ikke været klar over, at man ville komme til at stå og mangle.

Står du således i en situation, hvor du har brug for inspiration til disse nyanskaffelser, kan du med fordel opsøge råd og vejledning fra folk, som har været i samme – eller lignende – situation. Og hvilket bedre sted til at lede efter sådanne folk, end internettet! Her vil du pludselig befinde dig i en jungle af mommy blogs, produkt sider, sponsoreret indhold og e-zines, som alle vil have deres holdning til, hvad du bør anskaffe dig.

Derfor kan det anbefales, at du vælger en side, hvor indholdet er leveret af mere end én enkelt person. I denne kategori finder du blandt andet dk-kids.dk. På dk-kids.dk kan du for eksempel læse om Kim, som i løbet af sine første uger som nybagt mor følte sig meget usikker og bekymret. For at være sikker på at få sin nattesøvn, investerede hun i en smart Babybay seng til babyen. Babybay er en såkaldt sidestillet seng, som er udviklet for at styrke båndet mellem forælder og barn. Sengen monteres nemt på siden af eens egen seng – og så kan man nemt holde øje med baby og sove i tryg forvisning om, at man nok skal vågne, hvis baby mangler noget, er sulten, våd eller bliver syg i løbet af natten. Eller læs om Mille, som var på Herrens mark med hensyn til køb af autostol til baby – indtil hun faldt over den prisvindende Kiddy Phoenixfix 3 – en autostol, som er nem at montere, og som holder baby tryg og fastspændt under hele køreturen. Autostolen har blandt andet vundet en række tests hos både FDM og Tænk, og lever fuldt ud op til alle krav om sikkerhed og komfort. Det samme skete fra Pernille og Edris, som begge faldt for de ultra sikre og yderst komfortable autostole fra kidsnbaby, og dernæst kunne holde bilferie med hele familien – med god samvittighed.

Læs disse – og mange flere – blogindlæg på dk-kids.dk