Medbestemmelse og nøglefærdigt

For dem som ikke har prøvet at se, hvad du kan få, når du skal bygge dit eget hus fra bunden, de forstår intet af, hvad de ord, der står i overskriften, betyder. Byg nyt hus er selvfølgelig ikke for alle, men der er rigtig mange fordele ved det, både hvad angår pris og kvalitet. Det er her, du kan få, lige det du allerhelst vil have.

Vi var ikke i tvivl

Men da min kone og jeg for tre år siden besluttede os for at rive vores gamle rønne ned og bygge nyt, havde vi længe været i tænkeboks, og vi vidste ikke rigtig, hvem vi skulle vælge til at bygge det, men det vidste vi heldigvis, så snart vi havde snakket med FBA-huse.dk. For der var styr på alt, og deres måde at præsentere både deres produkt og det, som de tilbyder dem, som gerne vil bygge et helt nyt hus på, var fantastisk.

Vi havde flere møder med FBA-Huse, og hvert møde bekræftede bare, at vi havde valgt rigtigt. Vi havde en meget stor indflydelse på alt, der havde med huset at gøre, alt fra materialer til udformning og features på huset er vi med til at bestemme, og vi har virkelig haft en stor indflydelse på alt.

Vi var altid velkomne til at komme og kigge på, hvor langt håndværkerne var nået, og selvom vi midt i byggeriet ændrede noget, var der aldrig nogle sure miner. Vi blev igennem hele forløbet rådgivet og vejledt på så professionel vis, som vi kunne ønske os. Det var, som om de vidste, hvad det var, vi ønskede, og de sikrede sig, vi fik det.

At få nøglerne

Da vi fik nøglerne til det færdige hus, fik vi et chok, for alt klappede bare. Der var, ingen af de begynderfejl som man hører så meget om. Alt fungerede fra starten, og vi har på ingen måde fortrudt, vi valgte FBA-Huse. De har hele vejen vist sig at være meget professionelle og sikre, at alt fungerer, som det skal fra dag et.

Hvis du skal bygge nyt, så er der ingen anden, som vi vil anbefale end dem, for de leverer varen, fra tegnebrættet til du får nøglen til huset. Du får samtidig et hus, der er helt dit eget. Du kan sætte dit præg på din egen drøm, og bagefter skal du bo i selvsamme drøm. Det er svært at forestille sig, men det er bedre, end du tør drømme om.