Nonfirmation med den bedste mad

Når ens knægt ikke er døbt og desuden ikke har den store interesse i at blive konfirmeret, så hedder den nonfirmation. Vi har altid besluttet, at han skulle vælge selv, og det gjorde han så. Men en fest, det skal han ikke snydes for. Gaven er ganske kedeligt penge, for unge har åbenbart alt nu om dage, vi havde styr på lokalerne og datoen, så nu manglede vi bare maden.

Mad til 35

Jeg ville gerne stå i køkkenet selv, men med så mange gæster, så ville jeg gå glip af hele festen. Den idé blev derfor hurtigt droppet igen. Især da rugbrødsmadder ikke var en mulighed. Festens hovedperson ville gerne have flødekartofler og steg. Det er en favorit hos ham, og det skulle der bestemt være plads til.

Men der er et par vegetarer i familien, så der skulle være mere end bare det. Også til alle andre, for vi havde snakket rigtig meget om en buffet. Ikke for dyrt, men heller ikke for billigt, for selvom festen og drengen er hovedperson, så må maden også gerne have en stor rolle at spille. Det giver glade gæster og glade forældre.

Vi fik lækker mad fra ebuffet.dk

Vi fandt et par cateringfirmaer, der havde et spændende udvalg, men vi valgte dem, der skilte sig mest ud. Det var ikke kun på prisen, men også deres anmeldelser, der gjorde udfaldet. Og det var bare rigtig godt. Vegetarer og resten var begejstrede, og der var mætte og glade gæster over hele linjen.

Hovedpersonen var svært tilfreds med sin steg og sine flødekartofler, og jeg klagede heller ikke over udvalget og smagene. Det var en superb menu, der var mad nok, der var meget af det hele, der var et stort udvalg, og der var ikke en finger at sætte på noget som helst.