Nye måder at lave billeder på

Mit hjem må gerne have lidt kant. Der skal være nogle ting, der gør det lidt anderledes, for det gør mig glad i hverdagen. Jeg finder ind imellem den ting, der skal gøres eller ændres, og så kaster jeg mig ud i at få det skabt på den ene eller anden måde. Lige nu er det billeder på lærred. Efter t have set sådan nogle et sted har jeg ikke kunne slå dem ud af hovedet, for det var en ny måde at have et billede på.

Billedet bliver nemlig ikke kun trykt på et lærred, det bliver sat på en ramme, der afslutter billedets kant. Den slags ville jeg have derhjemme, men jeg fik noget, der var endnu bedre. Den slags billeder fås også med en lyddæmpende effekt, og med børn, der løber i både gangen og reposen, så var det lige det, der kunne tage toppen af lyden. Så kunne jeg også slippe for at tysse på dem hele tiden, for jeg synes stadig, de skal have lov til at løbe rundt og lege alt det, de har lyst til.

Udført som smuk kunst

Jeg var derfor ikke i tvivl om, at det var den slags billeder, jeg skulle have. De laver dem til perfektion hos https://sumopix.com/da/lyddaempning, hvor jeg bestilte mine. De er nemlig både smukke, og så dæmper de faktisk lyden. Noget jeg var lidt skeptisk omkring, da jeg bestilte dem. Men det gik hurtigt op for mig, at det har en effekt. Nu griner jeg af, at det er store og flotte billeder af børnene selv, der holder de levende og larmende af slagsen lidt mere rolige.

For ikke kun kan du få den lyddæmpende effekt, du kan selv vælge de motiver, du kunne tænke dig. For mig var det nærliggende med billeder af børnene, for det er noget, jeg har lyst til at kigge på hver dag.