Te er min terapi

Jeg har efter en kamp med depression og stress for en del år siden hver aften drukket to kopper te, hvor jeg samtidig laver nogle mentale øvelser, som skal være med til at sikre, jeg bruger noget tid på mig selv og ikke ender med at ryge ned i det hul igen, hvor jeg desværre kom til at tilbringe mere end et halvt år.

Det skal være lækker te

Jeg har dog den ulempe, at jeg er meget kritisk med, hvad jeg spiser og drikker, og jeg har derfor købt al min te fra udlandet, og det er en stor udskrivning hver gang. Jeg har ledt efter et sted, hvor jeg kunne få det billigere, og hvor jeg kunne få det leveret hurtigere, men det har ikke været muligt. Men så kom min mand hjem og fortalte mig om en hjemmeside, hvor hans kollegaer handlede.

Jeg kiggede ind på deres hjemmeside, og de havde et stort sortiment, meget stort endda, og priser langt under det, som jeg betalte tidligere. Jeg tog chancen og bestilte to portioner.

En god overraskelse

Jeg gik og var meget spændt, men jeg kom ikke til at vente længe, for allerede efter nogle få arbejdsdage, så kom der en besked om, at jeg kunne hente min pakke. Det imponerede mig meget, og samme aften kunne jeg smage på det, som de havde sendt. Der kunne jeg så konstatere, at kvaliteten var helt i top, faktisk var den noget bedre end det, som jeg fik tilsendt fra England. Så nu fik jeg pludselig en ny leverandør af te. Jeg har siden handlet meget med dem, og de få gange, hvor jeg har haft fat i deres kundeservice, har de været yderst professionelle, og de har været klar med råd og vejledning. Utroligt, at de kan levere alt det og super lækker te med så hurtig en levering.