Toppen af elegance

Jeg kan godt lide, når det hele står knivskarpt. Der er ikke noget bedre end at tage en nystrøget skjorte på. Jeg føler mig som en million, men der manglede noget. Et ur. Det skal være et klassisk og et elegant et af slagsen, der passer til den stil, jeg godt kan lide. Og jeg ved lige, hvilket ur det skal være, og hvordan det skal se ud. Det skal være et Daniel Wellington.

Meget enkelt og stilfuldt

Jeg er ikke i tvivl om, at det skal være med en hvid urskive, og tallene skal være mørke romertal. Urkassen skal være guldfarvet og spinkel, og remmen skal være mørkebrun og i læder. Det vil være perfekt til skjorterne, men også til alt andet. Og mit nye DW ur har jeg fundet online. Jeg har også bestilt det, for hvorfor ikke. Gode priser og hurtig levering. Jeg er ikke meget for at skulle vente på noget, jeg har ønsket mig så længe. Det er nemlig helt i orden at give sig selv en gave indimellem, og det her er min gave til mig selv. 

Tage det på hver dag

Jeg tænker, det bare er en vane. Det lige at huske at tage et ur på og samtidig vænne sig til, at der sidder noget om håndleddet. Hurtigt bliver det til en god vane – på helt samme måde som min vielsesring. Den skulle jeg også vænne mig til, men det er en god vane, som dette ur også skal være. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at få det, så jeg kan begynde mine nyeste vane.

For jeg synes, det pynter med et ur, og det er begrænset, hvor mange smykker jeg kan bruge som mand. Dette er min mulighed for at gå med noget, der er rigtig flot, og som jeg nemt kan bruge hver eneste dag.