Udstyret skal være i orden

Turen går til Beaver Creek, et lille sted ved foden af Rocky Mountains, hvor vi skal have taget en masse billeder til vores hyggehjemmeside og samtidig få en god overlevelsestur ud af det, for det er jo også derfor vi tager afsted. Vi fandt dog ud af, at vi skulle have opdateret vores udstyr, inden vi skulle ud i den barske Canadiske natur, for det er ikke et sted, hvor du vil være uden udstyr, der virker.

Køb ind et sted

Vi ved dog alle, at der kun er et sted at handle den slags udstyr, og det hos xtragrej. De har alt det, som du skal bruge til en sådan tur og en masse, som du ikke skal bruge, men som du med sikkerhed, som os, gerne vil have.

Vi skulle have både ny trankia, nogle nye soveposer og et mere moderne telt, som ville være lettere at sætte op, for vejret kan være en smule utilregneligt, når du er ved bjergene.

Vi trawlede hjemmesiden tynd, og som sædvanlig, når vi handler hos xtragrej, så stod der kundeservice klar med vejledning og rådgivning til hvad, som ville passe perfekt til en tur til en natur, som er meget mere barsk end den, som vi har i lille dannevang.

Gode priser

Vi ved, at godt udstyr ikke er billigt, men hos xtragrej er det nu altid lidt billigere end det, som vi skal betale for det samme udstyr andre steder.

Vi har selvfølgelig handlet andre steder, men vi vender altid tilbage, for vi ved, at udstyret er i orden, og det er altid dejligt med en god vejledning, som deres kompetente kundeservice kan give hver gang, sammen med den hurtige levering. Og selvfølgelig er kvaliteten i orden på alt, som de har i deres store sortiment, for det er vigtigt, at det udstyr du tager med ud i naturen, er klar til brug og ikke svigter.